Davant de l'ocupació d'Ucraïna per tropes russes i l'escalada bèl·lica de l'OTAN en Europa

Translations: es

L'atac i ocupació d'Ucraïna pel l'exèrcit de Putin és un pas gravíssim en l'escalada entre les potències imperialistes nord-americana i russa, que s'enfronten des de fa anys per repartir-se Europa i Àsia central. La lluita per estendre el seu poder es fa hui a costa de la destrucció d'infraestructures i el patiment de la població del país ocupat, però demà es vorà que també es fa a costa de les poblacions treballadores de Rússia, EEUU i els països de l'OTAN, que seran les que pagaran la factura de les aventures bèl·liques dels seus propis governs.

L'única manera de parar les guerres de dominació i rapinya entre imperialismes és la solidaritat obrera internacionalista. Per sobre de tota la propaganda bel·licista cal dir-ho ben fort :

Les treballadores i treballadors ucraïnesos, russos, nord-americans o dels altres països europeus no som enemics entre nosaltres! L'enemic són els nostres governs, que organitzen una perillosíssima escalada bèl·lica per defendre els interessos econòmics i estratègics dels grans capitals.

Fora les tropes russes d'Ucraïna!

Fora totes les tropes nord-americanes d'Europa!

Dissolució de l'OTAN i de l'OTSC!

Ni un euro per a col·laborar en una guerra entre imperialismes per repartir-se el món!

Front únic de les organitzacions obreres de l'Estat Espanyol per obligar el govern a retirar totes les tropes, avions i vaixells posats al servei de l'OTAN!