Per la solidaritat de classe en defensa dels nostres germans i germanes palestins!

Translations: es

Cal impedir la complicitat dels governs amb el genocidi sionista!

A la vista de tot el món, l'estat colonial d'Israel fa sis mesos que desenvolupa un autèntic genocidi contra la població palestina de Gaza. Res es respecta en els bombardejos i atacs mortífers del seu exèrcit: infraestructures, habitatges, escoles, hospitals, els combois d'ajuda humanitària de l'ONU... ni tan sols les cues per al repartiment d'aliments entre la població famolenca i terroritzada. La decisió d'extermini arriba fins i tot al personal estranger d'ONG, com la recentment bombardejada World Central Kitchen. Tot serveix i tot val al govern d'Israel, disposat a matar de fam a qui no muira per bombes, per trets o per falta d'assistència sanitària.

La solució final, desenvolupada per un estat que defensa el supremacisme jueu i la neteja ètnica, inclou els bombardejos i l'assetjament dels colons feixistes contra la població palestina de Cisjordània i contra els mateixos ciutadans palestins amb nacionalitat israeliana.

Tot s'està fent amb el suport i complicitat dels EUA i de la resta de les potències imperialistes occidentals, secundats per la majoria dels governs del món. Els uns i els altres manifesten - de cara a la galeria - tristesa i preocupació per la població civil i fins i tot arriben a sol·licitar humilment l'alto al foc humanitari, com qui demana a la Mare de Déu que ploga. Però tots, d'una manera o una altra, continuen proporcionant suport bèl·lic, armes, municions, combustible i informació, facilitant l'empresa genocida del seu aliat colonial sionista.

La hipocresia de l'actual govern espanyol (PSOE+Sumar) és especialment escandalosa. Plora llàgrimes de cocodril enfront de les càmeres de televisió, reconeix el genocidi i anuncia que, quan aquest acabe, “reconeixerà” un estat palestí que no és més que un conte de fades per a justificar l'existència d'Israel, la colonització definitiva de Palestina i el sotmetiment i apartheid de la població no jueva. Sense comptar que la “solució dels dos estats” dels acords d'Oslo ha sigut descartada definitivament pel mateix estat d'Israel.

El govern espanyol no acusa d'“antisemitisme” als qui defensem la causa palestina enfront del sionisme racista, com fan altres governs europeus. El seu president, Pedro Sánchez, es lamenta els dies parells amb la mà en el cor, però manté tots els intercanvis mercantils i tota la col·laboració militar amb Israel. I encara més: com denúncia la CGT de Navantia, ha enviat dos vaixells militars espanyols -la fragata Méndez Núñez i el vaixell d'aprovisionament de combat Patiño - a participar en la flotilla que acompanya el portaavions estatunidenc Gerald R. Ford, en suport a la guerra d'Israel contra el poble palestí.

Les treballadores i treballadors no tenim per què acceptar aquesta complicitat del govern - i dels partits que el formen i secunden- amb l'ofensiva israeliana. Hem d'utilitzar els nostres propis mètodes per a exigir dels partits que diuen defensar els nostres interessos i de totes les organitzacions i sindicats obrers perquè formen un front obrer unit en defensa del poble palestí i se sumen a la campanya dels sindicats palestins, negant-se a la fabricació, venda i transport d'armes, a tota col·laboració militar directa o indirecta amb l'estat colonial israelià.

Retorn immediat dels vaixells espanyols de suport a la flota nord-americana al Mediterrani que protegeix la guerra genocida d'Israel!

Fi de tota mena de col·laboració militar directa o indirecta amb l'estat sionista!

Alto el foc immediatament! Retirada de les tropes de la Franja de Gaza i Cisjordània!

Alçament del tancament de Gaza per part d'Israel i Egipte! Obertura de les fronteres d'Egipte, la Unió Europea i els Estats Units als refugiats palestins!

Alliberament de tots els combatents de la causa palestina. Dret de retorn dels refugiats!

Restauració del finançament de la UNRWA!

Bloqueig del subministrament de combustible, armes i suport logístic, energia, i tota classe d’intercanvi comercial amb Israel!

Retirada de les flotes imperialistes enviades a Orient Mitjà! Tancament de totes les bases militars imperialistes a la regió!

Contra l'estat colonial racista i teocràtic. Per una Palestina única, democràtica, multiètnica, bilingüe i laica! Per un govern de treballadors i camperols en Palestina! Per una federació Socialista d'Orient Mitjà.

5 d'abril de 2024